Elektrifierad Hydraulik

 

Effektivisera energiförbrukningen

Elektrifierad hydraulik

Elektrifiering och hydraulik

Elektrifiering är framtiden och vårt unika samarbete en del av den. The One är den enda partner som du behöver för allt som rör styrsystem, radiostyrning, elektrifierad hydraulik och batteridrift. The One bygger på ett unikt samarbete mellan det kunskapsinnovativa hydraulikföretaget HydX och deras systerbolag, ETP som är experter på elektriska drivlinor. Tillsammans blir vi experter på elektrifierad hydraulik och vi kan erbjuda kunderna en kundanpassad helhetslösning när det gäller kombinationen av hydraulik och eldrift eller batteridrift.

Elektrifierad hydraulik

The One – ett unikt samarbete

Kombinationen av hydraulikföretaget HydX och systerbolaget ETP ger dig som kund en helt unik möjlighet att kombinera hydraulik och eldrift. ETP med sin mångåriga kompetens kring elektrifiering ansvarar för hela den elektriska drivlinan, HydX bidrar med sin kompetens kring att ta fram effektiva och smarta hydrauliklösningar. Tillsammans tar vi ett helhetsansvar för din applikation vilket gör att du kan vara säker på att få en optimerad lösning där all elektrifierad hydraulik är anpassad efter din applikation. För att få en kostnadseffektiv elektrifiering blir det viktigare än någonsin att optimera hydraulsystemet. Varje onödig förlust ökar kostnaden för elektrifieringen, eller påverkar räckvidden vid batteridrift. Vi har kunskapen, och verktygen, för att analysera dina hydraulsystem och optimera dom för en effektiv elektrifiering. Vill du också optimera?

Elektrifierad hydraulik

Elektrisk drivlina

ETP har kompetens inom elektrifiering när du behöver den och blir en trygg partner till ditt företag.

Lastbilspåbyggnation

Vi hjälper dig att sänka ditt klimatavtryck och förbättra arbetsmiljön genom en smart och kostnadseffektiv lösning. Reducera dina avgasutsläpp utan att tappa effektiviteten.

Mobilhydraulik

HydX är ett av Nordens mest konkurrenskraftiga hydraulikföretag och kombinerar mobil, industriell och marin hydraulik med styrsystem och radiostyrning.

Elektrifierad hydraulik – vår väg mot framtiden

Systerbolagen ETP och HydX har inlett ett unikt samarbete som ger kunderna fantastiska möjligheter att ligga i framkant när det gäller den elektriska revolutionen. Hydraulikföretaget HydX har försett sina kunder med förstklassig service och innovativa lösningar sedan 2009 och ETP Powering Solutions, som är experter på elektriska drivlinor, har levererat optimerade elektriska helhetslösningar sedan 1978. I ETP finns produkten Blue Pac som är ett elektriskt kraftuttag (ePTO) vilket ersätter det traditionella kraftuttaget på lastbilar. Tillsammans bildar våra företag The One och är den enda partnern ditt företag behöver för elektrifierad hydraulik och batteridrift.
Vi har den kompetens som krävs för att optimera din applikation, vilket spar både tid och pengar.