Elektrifierad lastbilspåbyggnation

 

minska koldioxidutsläpp för lastbilar

Minska koldioxidutsläpp för lastbil

Elektrifierad lastbilspåbyggnation

Ta chansen och elektrifiera din påbyggnation redan i dag. Det är ett effektivt sätt att minska koldioxidutsläpp för lastbilar, sänka driftkostnaden, förbättra arbetsmiljön och arbeta energieffektivt under en hel dag. Blue Pac är en Electric Power Take-off, utvecklad av ETP Kraftelektronik, som ersätter det traditionella kraftuttaget på lastbilen. Det är en ePTO som driver en lastbilspåbyggnation elektriskt. Det gör att lastbilen kan arbeta koldioxidfritt och energieffektivt under hela arbetsdagen. Blue Pac ersätter tomgångskörning, vilket medför ett minskat koldioxidavtryck och skapar en behagligare arbetsmiljö eftersom ljudnivån minskas med 50 %.

Minska koldioxidutsläpp för lastbil

Minska koldioxidutsläppen för lastbilar

Blue Pac är en ePTO möjlighet, The Silent power är en annan. Det är ett nätanslutet fossilfritt komplement till batteridrift av fordon och deras hydrauliska utrustning. HydX och Bröderna Johanssons Karosserifabrik har tagit fram en miljövänlig och tyst kraftkälla. Den är kraftfull nog att driva de applikationer som finns på marknaden i dag. Utrustningen är flexibel, kan monteras ihop med påbyggnadsarm samt fordon eller användas mobilt. Den är avtagbar och kan flyttas mellan flera olika maskiner.

Minska koldioxidutsläpp för lastbil

Mobil hydraulik

Genom att kombinera mobil, industriell och marin hydraulik med styrsystem och radiostyrning skapar HydX kundanpassade lösningar.

Elektrifierad hydraulik

The One är den enda partner du behöver. Samarbetet mellan HydX och ETP ger ditt företag unika möjligheter för alla applikationer som kombinerar eldrift och hydraulik.

Elektrisk drivlina

ETP har kompetens inom elektrifiering när du behöver den. Vi är experter på allt som rör elektriska drivlinor och blir en trygg partner till ditt företag.

Ett fossilfritt alternativ till vår miljö 

ETP Kraftelektronik AB är experter på elektrisk framdrift medan Blue Pac skapar fossilfria lösningar som hjälper till att minska koldioxidutsläpp för lastbilar. Redan 2001 var Blue Pac med och utvecklade världens första sopbil med hybriddrift och vi fortsätter att utveckla nya innovationer. 20 år senare jobbar vi fortfarande med att reducera koldioxidavtrycket, sänka driftskostnaden och förbättra arbetsmiljön genom att ersätta det traditionella kraftuttaget på lastbilar med Electric Power Take-Off (ePTO).

Blue Pac ersätter tomgångskörning och kan installeras på lastbilar för exempelvis komprimering av avfall, krankörning, påfyllning samt tömning av tank och rotation av cementblandare.