Mobil Hydraulik

 

Kundanpassade helhetslösningar
av världsklass

Marin, industriell och mobil hydraulik

Hos HydX finns en lång erfarenhet och gedigen kunskap inom allt som rör radiostyrningar och styrsystem i samverkan med marin, industriell och mobil hydraulik. Med oss får du en trygg och flexibel partner som besitter en unik kombination av hög automationskompetens, breda erfarenheter och en innovativ konstruktionsavdelning som med glädje och engagemang optimerar din applikation efter just dina behov. Vi samarbetar med några av världens främsta tillverkare och ser till att göra livet enklare för dig och ditt företag. Vi kallar det för Smoother Business.

mobil hydraulik
mobil hydraulik

Smarta lösningar

HydX har sedan starten 2009 hjälpt många kunder med att ta fram smarta och effektiva hydrauliksystem. Vi har utvecklat optimerade hydrauliksystem och kombinerat dessa med smarta styrsystemslösningar och gett kunderna moderna och konkurrenskraftiga applikationer. Vi kan vara din pålitliga och flexibla partner inom allt som rör styrsystem, radiostyrning, eldrift för marin, industriell och mobil hydraulik.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Elektrifierad hydraulik

ETP och HydX i ett unikt samarbete skapar kundanpassade lösningar. Vi tar ett helhetsansvar för att optimera din applikation

Elektrisk drivlina

ETP skapar kundunika helhetslösningar för elektriska drivlinor, anpassade efter din applikation.

Elektrifierad lastbilspåbyggnation

Minska koldioxidavtrycket utan att kompromissa med kvalitén. Läs mer om Blue Pac.

Mobil hydraulik av världsklass

Svenska HydX är ett modernt, flexibelt och innovativt kunskapsföretag som under mer än tio år har levererat optimerade helhetslösningar av världsklass. Företaget har sitt huvudkontor och produktion i Ystad men även kontor i Stockholm, Göteborg och Finland. Vi är specialiserade på kundanpassade lösningar och har utvecklat optimerade hydrauliksystem som vi kombinerar med smarta styrsystem. Vi arbetar med marina, mobila samt industriella maskinbyggare med behov av hydrauliklösningar med därtill hörande radiostyrning och styrsystem. HydX är, precis som ETP, en del av Volito Automation.